8.08.2018 г., 1:33 ч.

**** 

  Поезия » Любовна
790 1 2

Когато затворя очи,

виждам лицето твое.

Щом си тук, всичко 

друго е без значение.

Ще ти се отдам, без да

питам. Ще те любя, ще 

целувам устните ти. Ще те

любя, ще те галя. Не

разбираш ли, желая те

толкова силно, желая те 

искам те в прегръдките си.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??