Aug 8, 2018, 1:33 AM

**** 

  Poetry » Love
805 1 2

Когато затворя очи,

виждам лицето твое.

Щом си тук, всичко 

друго е без значение.

Ще ти се отдам, без да

питам. Ще те любя, ще 

целувам устните ти. Ще те

любя, ще те галя. Не

разбираш ли, желая те

толкова силно, желая те 

искам те в прегръдките си.

© Надя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??