24 jul 2015, 21:35

*** 

  Poesía » Filosófica
501 0 3

Не ми се жъне празнодумие
от угари издишащи коварство -
проправям път след полети пропуснати
и мислено си пренареждам облаци.
От мак,
осиротял от преходност,
събирам семена за спомени,
но после...
хвърлям ги на вятъра
да ги посее в погледи угаснали -
с бездомно псе най-лесно се говори,
когато гълъб в локва се оглежда.
Под камъка животът продължава
щом месечината остави знак.

© Татяна Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??