* * *
Почерпи се с десертче „Република“,
подслади ти живота си днес.
И навярно да има и публика,
ти десерта изяж си с финес.
Подкрепи се с вкуса на кокоса,
притвори си в наслада очи,
и главата си, тъй светлокоса
отпусни я, пък нека личи,
че и в офиса правим си кефа,
и се глезим във слънце и в сняг.
Пък ако някога види те шефа-
не избързвай със белия флаг.
Почерпи го и него с „Република“,
гарантирам ти- правилен ход!
Ако искаш – пусни му и музика,
и ще има за тебе въ$ход.
(Написано за колежка от офиса в седмица, в която всеки трябваше анонимно да се грижи/глези за колежка по някакъв начин)
© Кирил Ганчев Todos los derechos reservados