Nov 5, 2019, 6:15 PM

* * * 

  Poetry » Humour
495 0 0

* * *

Почерпи се с десертче „Република“,

подслади ти живота си днес.

И навярно да има и публика,

ти десерта изяж си с финес.

 

Подкрепи се с вкуса на кокоса,

притвори си в наслада очи,

и главата си, тъй светлокоса

отпусни я, пък нека личи,

 

че и в офиса правим си кефа,

и се глезим във слънце и в сняг.

Пък ако някога види те шефа-

не избързвай със белия флаг.

 

Почерпи го и него с „Република“,

гарантирам ти- правилен ход!

Ако искаш – пусни му и музика,

и ще има за тебе въ$ход.

(Написано за колежка от офиса в седмица, в която всеки трябваше анонимно да се грижи/глези за колежка по някакъв начин)

© Кирил Ганчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??