24 jul 2009, 17:22

*** 

  Poesía » Versos blancos
704 0 1

Ти си облак...

... и днес пак ще валиш.

Аз съм слънце...

... и днес пак ще изпаря капките...

... за да си останеш облак,

а аз да остана слънце.

© Виктор Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??