24 июл. 2009 г., 17:22

*** 

  Поэзия » Белые стихи
702 0 1

Ти си облак...

... и днес пак ще валиш.

Аз съм слънце...

... и днес пак ще изпаря капките...

... за да си останеш облак,

а аз да остана слънце.

© Виктор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??