Jul 24, 2009, 5:22 PM

*** 

  Poetry » White poetry
703 0 1

Ти си облак...

... и днес пак ще валиш.

Аз съм слънце...

... и днес пак ще изпаря капките...

... за да си останеш облак,

а аз да остана слънце.

© Виктор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??