12 dic 2008, 19:26

* * * 

  Poesía » De amor
706 0 11

След шествието бурно на мига -

събрал телата в лудо съвършенство,

една внезапна мъничка сълза

ще грабне всичкото блаженство. 

 

След мига ще остане накрая

само мисъл и вечният зов.

Безумно ще търси безкрая

най-прекрасната моя любов!

 

 

© Стойна Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??