12.12.2008 г., 19:26 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
696 0 11

След шествието бурно на мига -

събрал телата в лудо съвършенство,

една внезапна мъничка сълза

ще грабне всичкото блаженство. 

 

След мига ще остане накрая

само мисъл и вечният зов.

Безумно ще търси безкрая

най-прекрасната моя любов!

 

 

© Стойна Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??