След шествието бурно на мига -
събрал телата в лудо съвършенство,
една внезапна мъничка сълза
ще грабне всичкото блаженство.
След мига ще остане накрая
само мисъл и вечният зов.
Безумно ще търси безкрая
най-прекрасната моя любов!
© Стойна Стоянова All rights reserved.