17 feb 2023, 12:16

*** 

  Poesía
154 0 0

пѝпето не се
ценѝ в една страна на
много сатанѝ

 

........................................

 

друга
подредба
на
думичките:

 

пѝпето не се ценѝ
в една страна
на много
сатанѝ

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??