17.02.2023 г., 12:16 ч.

*** 

  Поезия
106 0 0

пѝпето не се
ценѝ в една страна на
много сатанѝ

 

........................................

 

друга
подредба
на
думичките:

 

пѝпето не се ценѝ
в една страна
на много
сатанѝ

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??