Feb 17, 2023, 12:16 PM

*** 

  Poetry
107 0 0

пѝпето не се
ценѝ в една страна на
много сатанѝ

 

........................................

 

друга
подредба
на
думичките:

 

пѝпето не се ценѝ
в една страна
на много
сатанѝ

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??