15 feb 2011, 22:07

§ § § 

  Poesía » De amor
849 0 2

Последни думи -

тишина

и всичко -

сякаш че отлита.

Една сълза

и след това -

тротоарът

стъпките изплита.

Дъждът вали

и ме привлича,

опрели сме

лице в лице.

Заприличах на поточе

със свито,

малко сърчице.

© Даниела Цековска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??