24 ago 2021, 22:06

**** 

  Poesía
174 0 0

Нямам сълзи, 

за мен плачат моите демони. 

Изгубих много, 

оставих морето 

да ме вземе обратно. 

В дълбините е по-приятно. 

Водата ме обгръща, 

заличава чувството за самота. 

Тя отново ме прегръща, 

сякаш никога не си е тръгвала. 

Ще те видя ли отново, 

в черни дни

чудя се винаги... 

Какво ли е там където си ти? 

 

© Adrian The Gray Wolf Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??