Нямам сълзи,
за мен плачат моите демони.
Изгубих много,
оставих морето
да ме вземе обратно.
В дълбините е по-приятно.
Водата ме обгръща,
заличава чувството за самота.
Тя отново ме прегръща,
сякаш никога не си е тръгвала.
Ще те видя ли отново,
в черни дни
чудя се винаги...
Какво ли е там където си ти?
© Adrian The Gray Wolf All rights reserved.