В спомените ми остана
твоят гневен, жаден поглед.
Той отвори в мене рана,
нощем с нея си говоря.
Твойто его ненаситно,
гладно като мъничко дете,
все се мръщеше капризно,
щом докоснат ме с ръце.
Колко дни се борих с него!
Колко сълзи аз пролях!
Вече знам - за мъжко его
не заменям своя смях.
И усмивките не ще да крия,
и закачките в смеха,
за да видят всички, че сияя,
че щастлива съм сега.
Щом една жена обича,
тя е вярна и в страстта!
Не е нужно да доказва
нищо никому в света!
(АКО мъж кълне се, че обича,
замислете се - ДАЛИ?
Вярно е в единствен случай -
ако егото си победи.)
© АСИ Todos los derechos reservados