27.10.2012 г., 16:27 ч.

* * * 

  Поезия
366 0 0

В спомените ми остана

твоят гневен, жаден поглед.

Той отвори в мене рана,

нощем с нея си говоря.

 

Твойто его ненаситно,

гладно като мъничко дете,

все се мръщеше капризно,

щом докоснат ме с ръце.

 

Колко дни се борих с него!

Колко сълзи аз пролях!

Вече знам - за мъжко его

не заменям своя смях.

 

И усмивките не ще да крия,

и закачките в смеха,

за да видят всички, че сияя,

че щастлива съм сега.

 

Щом една жена обича,

тя е вярна и в страстта!

Не е нужно да доказва

нищо никому в света!

 

(АКО мъж кълне се, че обича,

замислете се - ДАЛИ?

Вярно е в единствен случай -

ако егото си победи.)

 

 

© АСИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??