15 jul 2012, 23:03

* * * 

  Poesía » De amor
575 0 1

Вятър остър ме погали.
Роса закапа върху мен.
Стон ушите ми опари.
Звук се чу ледено студен.


На кълбо се свих уплашен.
Сам, посред тази тъжна степ.
Чуваше се само страшен
глас, що напомняше за теб...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Интересно съчетание от звуци и природа!
    Поздравления!
Propuestas
: ??:??