Jul 15, 2012, 11:03 PM

* * * 

  Poetry » Love
573 0 1

Вятър остър ме погали.
Роса закапа върху мен.
Стон ушите ми опари.
Звук се чу ледено студен.


На кълбо се свих уплашен.
Сам, посред тази тъжна степ.
Чуваше се само страшен
глас, що напомняше за теб...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересно съчетание от звуци и природа!
    Поздравления!
Random works
: ??:??