15 июл. 2012 г., 23:03

* * * 

  Поэзия » Любовная
574 0 1

Вятър остър ме погали.
Роса закапа върху мен.
Стон ушите ми опари.
Звук се чу ледено студен.


На кълбо се свих уплашен.
Сам, посред тази тъжна степ.
Чуваше се само страшен
глас, що напомняше за теб...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Интересно съчетание от звуци и природа!
    Поздравления!
Предложения
: ??:??