1 abr 2017, 21:05

*** 

  Poesía » Erótica, Verso libre
762 2 2

Ръцете ти с нежност

ме извайват като скулптура

в нощта.

Страх ме е да отворя очи

да не би да открия,

че превръщаш 

греховното ми тяло

в тяло на богиня...

© Нина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??