Apr 1, 2017, 9:05 PM

*** 

  Poetry » Erotic, Free verse
753 2 2

Ръцете ти с нежност

ме извайват като скулптура

в нощта.

Страх ме е да отворя очи

да не би да открия,

че превръщаш 

греховното ми тяло

в тяло на богиня...

© Нина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??