1 апр. 2017 г., 21:05

*** 

  Поэзия » Эротическая, Свободный стих
763 2 2

Ръцете ти с нежност

ме извайват като скулптура

в нощта.

Страх ме е да отворя очи

да не би да открия,

че превръщаш 

греховното ми тяло

в тяло на богиня...

© Нина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??