Обичаш ли ме още
е въпрос-присъда.
Защо морето е небе,
небето в лазура на очите ти.
Защо завивката от сняг е топла
и под нея са се сгушили кокичета.
Защо на утринното ми стъкло
е разцъфтяло леденото цвете?
Защо, защо …
Обичам те, защото…
…
© Христина Комаревска Todos los derechos reservados