7.02.2018 г., 10:16 ч.

,,, 

  Поезия » Любовна
262 0 0

Обичаш ли ме още

е въпрос-присъда.

Защо морето е небе,

небето в лазура на очите ти.

Защо завивката от сняг е топла

и под нея са се сгушили кокичета.

Защо на утринното ми стъкло

е разцъфтяло леденото цвете?

Защо, защо …

Обичам те, защото…

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??