Feb 7, 2018, 10:16 AM

,,, 

  Poetry » Love
263 0 0

Обичаш ли ме още

е въпрос-присъда.

Защо морето е небе,

небето в лазура на очите ти.

Защо завивката от сняг е топла

и под нея са се сгушили кокичета.

Защо на утринното ми стъкло

е разцъфтяло леденото цвете?

Защо, защо …

Обичам те, защото…

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??