8 nov 2007, 21:33

^^^ 

  Poesía » De amor
576 0 1
Топъл вятър вънка вее,
запалва непознатите души,
от любовта достатъчно копнееш,
за да се събудиш с пламнали очи.

Но думите за теб не стигат
да разкажеш свойте дни ,
и тръгваш пак, и ти не знаеш,
как нататъка да продължиш.

Аз знам, мъката ще се забрави,
времето ще отлети,
твоят слънчев облик ще продължи да свети,
дотогава, докогато заедно ще бъдем аз и ти!

© Красимира Баротева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??