Nov 8, 2007, 9:33 PM

^^^ 

  Poetry » Love
574 0 1
Топъл вятър вънка вее,
запалва непознатите души,
от любовта достатъчно копнееш,
за да се събудиш с пламнали очи.

Но думите за теб не стигат
да разкажеш свойте дни ,
и тръгваш пак, и ти не знаеш,
как нататъка да продължиш.

Аз знам, мъката ще се забрави,
времето ще отлети,
твоят слънчев облик ще продължи да свети,
дотогава, докогато заедно ще бъдем аз и ти!

© Красимира Баротева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??