8.11.2007 г., 21:33 ч.

^^^ 

  Поезия » Любовна
543 0 1
Топъл вятър вънка вее,
запалва непознатите души,
от любовта достатъчно копнееш,
за да се събудиш с пламнали очи.

Но думите за теб не стигат
да разкажеш свойте дни ,
и тръгваш пак, и ти не знаеш,
как нататъка да продължиш.

Аз знам, мъката ще се забрави,
времето ще отлети,
твоят слънчев облик ще продължи да свети,
дотогава, докогато заедно ще бъдем аз и ти!

© Красимира Баротева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??