18 jun 2008, 16:29

*** 

  Poesía
456 0 2

Обичам те още!

Защо те обичам?

Защо си задавам въпроси?

В безсънните нощи, когато съм сам

и тръпнат ръцете ми боси...

Защо те обичам?

Боли от въпроси.

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??