Jun 18, 2008, 4:29 PM

*** 

  Poetry
462 0 2

Обичам те още!

Защо те обичам?

Защо си задавам въпроси?

В безсънните нощи, когато съм сам

и тръпнат ръцете ми боси...

Защо те обичам?

Боли от въпроси.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??