18 ago 2015, 13:58

* * * 

  Poesía » De amor
572 0 0

Уж ми се говори, а така ми се мълчи.
До вчера имах толкова да кажа,
а днес устните ми сякаш някой ги лепил.
До вчера имах толкова да кажа,
а днес...
Всичко бе така красиво, вълшебно даже,
но днес помен от вълшебство няма.
Сивото надви вълшебното,

а до вчера бе така красиво...
Обичахме, клехме се дори,
а днес непознати сме почти.

До вчера имах толкова да кажа,
а днес ми се мълчи... 

© Ралица Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??