10 oct 2009, 21:56

* * * 

  Poesía
417 0 3

Изгрява в очите ми тихо нощта,

понесла кротко своята сила.

Бавно в душата ми, топла,

се свива. И донася ми

само твоя дъх, разстила го

по изпръхналата кожа.

И аз безстенно се потапям

в него и не усещам болката даже.

 

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??