Oct 10, 2009, 9:56 PM

* * * 

  Poetry
415 0 3

Изгрява в очите ми тихо нощта,

понесла кротко своята сила.

Бавно в душата ми, топла,

се свива. И донася ми

само твоя дъх, разстила го

по изпръхналата кожа.

И аз безстенно се потапям

в него и не усещам болката даже.

 

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??