22 jun 2010, 9:48

* * * 

  Poesía
412 0 0

За какво се мисли този?

За какво ме мисли?

 

Я попитай си душата

за каква се мисли,

 

че обидена от всичко,

сви се изтощена,

засегната, неоценена,

по начина, желан от нея,

да бъде над - ценена.

 

(из Автобиография на душата)

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??