За какво се мисли този?
За какво ме мисли?
Я попитай си душата
за каква се мисли,
че обидена от всичко,
сви се изтощена,
засегната, неоценена,
по начина, желан от нея,
да бъде над - ценена.
(из Автобиография на душата)
© Благодат All rights reserved.