13 mar 2023, 6:31

*** 

  Poesía
459 0 0

Пролет, 

зимата те благославя

и да си Любов -

те насърчава! 

 

А и лятото

по теб линее,

стене... и пред теб

благоговее!...

 

..............................................................................

 

 

друга подредба на думичките:

 

 

Пролет, 

зимата те 

благославя и да 

си Любов - те насърчава! 

А и лятото по теб 

линее, стене... и пред теб благоговее!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??