Пролет,
зимата те благославя
и да си Любов -
те насърчава!
А и лятото
по теб линее,
стене... и пред теб
благоговее!...
..............................................................................
друга подредба на думичките:
Пролет,
зимата те
благославя и да
си Любов - те насърчава!
А и лятото по теб
линее, стене... и пред теб благоговее!...
© Стоян Минев All rights reserved.