24 oct 2010, 13:46

* * * 

  Poesía
444 0 1

Дали с надежда се събуждах? - Да!

Нима пък ти не ме подведе.

Дали не съжалявах много след това?

Съжалявам много. Да, така е!

 

Дали се влюбих? Влюбих се! Какво?

Сълзи ли ще събираш, да не страдам.

Недей! Потрай, сърце! Побързай, нощ!

Мигът ще дойде, ти избягай!

 

От мътната вода, наречена любов,

от името ти - вечният удавник.

Обърка се, нарече блатото разкош

и себе си, и себе си забрави...

 

© Снежанка Минчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??