7 feb 2015, 1:02

* * * 

  Poesía » De amor
1008 2 2

                                    " ... Една душа копнееща

                                        за много повече от това,

                                         което някой е решил, че заслужава..."

 

 

Ако си спомня

дали ще намеря

покой за своята душа?!

 

Ако си спомня

дали ще политна

с крилете на моята мечта?!

 

Ако си спомня...

и после си взема 

от огъня

във твоята душа...

 

Денят ще посрещна с усмивка

и после пак ще съм сама...

 

 

 

© Ива Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??