" ... Една душа копнееща
за много повече от това,
което някой е решил, че заслужава..."
Ако си спомня
дали ще намеря
покой за своята душа?!
Ако си спомня
дали ще политна
с крилете на моята мечта?!
Ако си спомня...
и после си взема
от огъня
във твоята душа...
Денят ще посрещна с усмивка
и после пак ще съм сама...
© Ива Колева Всички права запазени