1 sept 2011, 11:18

**** 

  Poesía » Otra
482 0 2
Когато замлъкват за дълго нашите души,
когато я няма дори любовта,
можем ли да строим мостове вместо стени?
Да запалим огън от пепелта?

Как да остана на себе си вярна,
когато какво съм, вече не знам,
Как да изковеш живот от съдбата коварна?
Какво да обичаш когато си сам?

© Белодрешка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??