Sep 1, 2011, 11:18 AM

**** 

  Poetry » Other
480 0 2
Когато замлъкват за дълго нашите души,
когато я няма дори любовта,
можем ли да строим мостове вместо стени?
Да запалим огън от пепелта?

Как да остана на себе си вярна,
когато какво съм, вече не знам,
Как да изковеш живот от съдбата коварна?
Какво да обичаш когато си сам?

© Белодрешка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??