1 сент. 2011 г., 11:18

**** 

  Поэзия » Другая
479 0 2
Когато замлъкват за дълго нашите души,
когато я няма дори любовта,
можем ли да строим мостове вместо стени?
Да запалим огън от пепелта?

Как да остана на себе си вярна,
когато какво съм, вече не знам,
Как да изковеш живот от съдбата коварна?
Какво да обичаш когато си сам?

© Белодрешка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??