15 dic 2013, 22:23

* * * 

  Poesía
743 0 4

Не ме будете, знам, каквото знам,
поне боли насън, а не наистина,
безлика тук съм и фатална там,
аз будна грешница, в съня пречистена.


Не ме будете, наизуст ги знам
до смърт опротивелите си делници,
аз искам просто да остана там,
при дон Кихот и вятърните мелници.


Не ме будете, нямате ли срам,
не ви го ща измамното спасение,
не съм ви нужна, аз отивам там,
към вечното, блаженото успение.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??