Дойдох на този свят
избран от висша сила
по неин образ и подобие,
в душата със искрица
от светия дух, да видя
красота, лъчите слънчеви
да стоплят моето лице,
капки дъжд да отмият
сълзите на радост и
въздух да поема
жаден за любов.
Сега стоя объркан.
Много от нещата,
сякаш аз видях,
други като птички
отлетяха някъде
без имената им
да разбера дори.
Остана сън и болка.
Остана страх,
и празнота,
и чувството,
че нещо съм
пропуснал.
© Камен Todos los derechos reservados