5 мая 2015 г., 20:04

  Поэзия » Другая
413 0 1

Дойдох на този свят

избран от висша сила

по неин образ и подобие,

в душата със искрица

от светия дух, да видя

красота, лъчите слънчеви

да стоплят моето лице,

капки дъжд да отмият

сълзите на радост и

въздух да поема

жаден за любов.

Сега стоя объркан.

Много от нещата,

сякаш аз видях,

други като птички

отлетяха някъде

без имената им

да разбера дори.

Остана сън и болка.

Остана страх,

и празнота,

и чувството,

че нещо съм

пропуснал.

© Камен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??