Любовта беше мъртва,
поне в главата ми
Преди бях добре да бъда сам
Мислех, че сърцето ми е направено от камък
Преди деня, когато влезе в живота ми
Гадно е, че не мога да вляза в твоя
Защото дори и да се влюбя ще стоя далеч от теб
Защото не искаш да се влюбиш в някой точно като мен
Дори и да се влюбя ще стоя далеч от теб
Най-добре е да съм тъжен сам
Така че ще избягам от теб
Не може да видиш колко тъмно става вътре в мен и всичките ми тревоги
Иска ми се да не се страхувам
Аз съм такава бъркотия,
защото истината е, че те обичам и съм толкова обсебен не знам какво да правя
© Емил Богданов Todos los derechos reservados